Ez a tartalom 565 napja jelent meg, lehetséges, hogy az itt szereplő információk már nem aktuálisak.
Önnek válogatott legfrissebb tartalmainkat személyes kezdőlapján mindig elérheti.

MKB Nyugdíjpénztár: bővülő befektetési lehetőségek!

2022. 10. 03.

Az MKB Nyugdíjpénztárban a vagyongyarapítás jó lehetőség a nyugdíjas évei anyagi biztonságát támogató megtakarításra, sőt mi több a befektetésekkel kapcsolatos lehetőségek tovább bővültek. Mérlegelje élethelyzetét, kockázatvállalási étvágyát és tervezzen Velünk! Máshol is van megtakarítása? Hozza át vagyonát, gyarapítsa megtakarítását Pénztárunknál és használja ki a pénztári piacon kínált szinte egyedülálló lehetőségünket: fektessen be az új Lendületes portfólióba akár másik portfólióban történő megosztással!

Az önkéntes nyugdíjpénztár jó lehetőséget ad arra, hogy nyugdíját kiegészítse az aktív években teljesített befizetéseivel. Így a felhalmozott összeg és a gyarapodó vagyon segítségével nyugdíjasként is elérhetővé válik az aktív években megszokott életszínvonal fenntartása. Nyugdíjpénztárunk 10-15 éves hozamai kiegyensúlyozottak és követve a hosszabb távú befektetői szemléletet ezzel is támogatják megtakarítása értékmegőrzését, növelését. Fektessen a jövőjébe: fizessen be egyénileg és / vagy válassza munkáltatói juttatásként és használja ki az Önnek járó maximális adókedvezményt!

Októbertől bevezettük a választott portfóliók közötti vagyonmegosztást!

MKB Nyugdíjpénztár Önkéntes ági Tagként megtakarítását két különböző kockázati szintű aktuális portfólióink (Kiszámítható, Klasszikus, Kiegyensúlyozott, Növekedési portfólióink) között is – 2022.október 1-jétől leadható nyilatkozaton, 10%-os léptékekben megadott tetszőleges arányban – megoszthatja, amely az igénylést követő hónapban valósul meg.

Portfólióink között tagsági ideje alatt akár többször is válthat. Éljen a portfólióváltás lehetőségével megfontoltan, élethelyzete és kockázatvállalási hajlandósága mérlegelésével! A Portfólióváltás a www.mkbnyp.hu honlapunkon megtalálható erre irányuló nyilatkozaton tehető meg és az igénylést követő hónap első napjára, mint fordulóra érhető el. Elektronikus ügyintézéssel rendelkező, vagy a portfólióváltás előtt e-ügyintézésre regisztrált Tagjaink a Tagi Portálon keresztül papírmentesen, online jelenthetik be a portfólióváltási igényüket.

 

Már választható új, magasabb részvény hányadú, Lendületes portfóliónk is

Szélesítve a választható befektetési lehetőségeket, 2023. januártól - ha az indításhoz szükséges feltételek teljesülnek-, bevezetjük a Lendületes portfóliót, ami elő-nyilatkozattal már most - akár másik, tetszőleges portfólió mellett is választható! Az új Lendületes portfólió akár 80% részvénysúlyú, és nagyon magas kockázati szintű, így magas potenciális hozamot kínálhat. 2023. január 1. napjától akkor indulhat el a Lendületes portfolió bevezetése, ha ehhez a szabályzatban meghatározott vagyon-érték legkésőbb november végéig összegyűlik.

 

Szeretné kihasználni az új Lendületes portfólió lehetőségeit?

Adja le már ma, de legkésőbb 2022. november 30-ig a nyilatkozatát.

 

Figyelem: megfontoltan érdemes élni a portfólióváltás lehetőségével, mert egy alacsonyabb kockázati szintű portfólióra váltás szintén realizálja a veszteséget, ráadásul egy alacsonyabb kockázatú portfóliónak a jövőbeli hozamtermelő potenciálja is alacsonyabb, vagyis a mostani veszteség ott nehezebben fog megtérülni. Egy magasabb kockázati szintű portfólióra váltás esetén is az egyéni kockázatvállalási hajlandóság, élethelyzet és jó időzítés a fő kérdés.

Bővebben a portfóliókról

Munkáltatóként előnyös választás a pénztári juttatás a munkaerő megtartásra és motivációra!

Használja ki a lehetőséget, és ösztönözze munkavállalói pénztári megtakarítását.

Építse be a nyugdíjpénztári juttatásokat ösztönzési rendszerébe!

Ossza meg tudását és segítse ismerősei, családtagjai önkéntes nyugdíjpénztári belépését!

Pénztártagként minden bizonnyal már jól ismeri az önkéntes MKB Nyugdíjpénztár előnyeit, de könnyen lehet, hogy környezetében még nem mindenki rendelkezik nyugdíjcélú megtakarítással.
Játsszon Tag ajánló promóciós játékunkban! Ajánlja az MKB Nyugdíjpénztári megtakarítást és Garantált Ajándékot kaphat, ha az Ön ajánlásával belépő új Pénztártagok a promóciós időszakban összesen legalább 30.000 forint egyéni befizetéssel gyűjteni kezdenek saját jövőjükre.

  • 20%, akár 150.000 forintos szja kedvezmény
  • Hajrá a hozamért: már előválasztható új, magasabb részvényhányadú Lendületes portfóliónk, illetve,
  • 2022. októbertől akár két tetszőleges portfólió között is megosztható vagyona és még sok más előny várja a jövőbe fektető minden meglevő és új ügyfelünket!

MKB Nyugdíjpénztár - Nyereményei
Fődíj: 3 db 100.000 forint értékű Hunguest Hotels ajándékkártya
Garantált Ajándék: 1 db 10.000 forint értékű Decathlon elektronikus ajándékkártya

Még nem tagja az MKB Nyugdíjpénztárnak?

Csatlakozzon most, és a belépést követően Ön is élhet a Tag ajánló akcióval.

 

Szeretnék belépni az MKB Nyugdíjpénztárba

 

Hozza lépéselőnybe családtagjait és ismerőseit nyugdíjpénztárral: Önnek is megéri!

A Tag ajánló promóciós játék 2022.12.31-ig, vagy visszavonásig tart, további részletekről tájékozódhat a www.mkbnyp.hu oldalakon az akciók menüben. Jelen tájékoztató nem teljes körű, kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja az önkéntes nyugdíjpénztári tagsággal összefüggő és/vagy jogszabályon alapuló tájékoztatás a 2022.09. hóban érvényben lévő jogszabályok alapján. Részletes információkról tájékozódhat az MKB Nyugdíjpénztár www.mkbnyp.hu honlapján, illetve a Pénztár ügyfélszolgálatán a +36 1 268 7001 telefonszámon és személyesen a XIII. Budapest, Dévai utca 23 szám alatt.

 

MKB Nyugdíjpénztár

Adópraxis (2022-10-03)

Adózási Módszertani Szemle + Adópraxis előfizetés megrendelése

Rendelje meg az Adózási Módszertani Szemle és az adopraxis.hu digitális tudástár szolgáltatásunkat!