Ez a tartalom 206 napja jelent meg, lehetséges, hogy az itt szereplő információk már nem aktuálisak.
Önnek válogatott legfrissebb tartalmainkat személyes kezdőlapján mindig elérheti.

MKB-PANNÓNIA EGÉSZSÉGPÉNZTÁR: 2023-tól bővűlnek az igénybe vehető egészségbiztosítási szolgáltatások

2023. 10. 03.

Érdemes most lépnie, év vége közeledtével újra fókuszba került az önkéntes pénztári számlákhoz kapcsolódó 20%, akár 150.000 forintos adókedvezmény kihasználása. Optimalizálja egészségpénztári befizetéseit most! Fektessen az egészségébe, döntésével gondoskodhat egészségéről. Nem pusztán az adókedvezmény miatt éri meg növelni az MKB-Pannónia Egészségpénztár megtakarításokat. Pénztártagjaink most értékes nyereményeket is hazavihetnek!

Az egészség megőrzésének, a szeretteinkről való gondoskodásnak nagyszerű módja a pénztári megtakarítás. Érdemes és „jövedelmező” egész évben kihasználni az önkéntes pénztári befizetési lehetőségét, melynek köszönhetően jogosulttá válhat a 20%, akár 150.000 forintos adókedvezményre, amely éves szinten történő 750.000 forint befizetésével érhető el. Növelje az egészségpénztári számláinak egyenlegét, amely számos szolgáltatásra sokoldalúan kihasználható az egészségvédelmen kívül a család költségeinek csökkentésére. Sőt mi több most nyerhet is, aktívan takarékoskodó Pénztártagként részt vehet promóciós játékunkba, nem kell mást tenni, mint feliratkozni hírlevelünkre és befizetéseivel gyarapítani saját vagyonát az MKB-Pannónia Egészségpénztárban.

Újdonság! 360 fokos Egészségbiztosítási védelem: diagnosztikától a kórházi ellátásig

Ismerje meg új lehetőségeit, az igénybe vehető járóbeteg szakellátást, diagnosztikát és magánkórházi ellátást fedező biztosítási csomagokat. Már most igényelheti jövő év elején induló egészségbiztosítási palettánk csomagjait.

A CIG Pannónia Biztosító új PannonMed Bázis biztosítása váltja fel jövő évtől a Pénztárunknál minden Tag számára jelenleg is elérhető Gondoskodás Egészségbiztosítást. A változás kapcsán érintett ügyfeleinknek nincs teendőjük, folyamatos díjfizetés mellett szolidáris biztosításuk továbbra is védi őket, és ha bejelentették, szeretteiket is. Sőt, a biztosítóváltás mellett több elérhető szolgáltatás keretösszegét megemeltük és beépítettünk egy telefonos orvosi asszisztenciát is, így az eddigi havi 83 forint helyett havonta mindössze fejenként 118 forintért most még többet kínálunk! Még nem regisztrált? Ne várjon! A regisztrációs lapot és a részletes tájékoztatást, valamint a biztosítási feltételeket keresse a www.mkbep.hu oldalon.

Diagnosztika, járóbeteg ellátás vagy kórházi kezelés? Biztosítsa mindet velünk!

PannonMed Bázis csoportos egészségbiztosításunk közösségi szolgáltatásként védi Önt és, ha bejelentették, szeretteit is mindössze havi 118 forintért.

PannonMed+ Extra járóbeteg szabadon választható biztosítással a járóbeteg szakellátást, laborvizsgálatokat és bizonyos diagnosztikai vizsgálatok árát a havi biztosítási díj ellenében a limit erejéig a Biztosító fizeti Ön helyett.

PannonMed+ TOP kórházi opcionális csomagunkkal magánkórházi műtétért, a kórházi tartózkodás extra költségeiért az orvosilag indokolt esetekben a limiten belül nem kell külön fizetnie. A biztosítási díjért akár 3 millió forintig részesülhet kórházi ellátásban. Biztosítsa be magát kórházi ellátást igénylő esetekre is!

 

 

Egészségbiztosítási csomagajánlataink

Megfizethető havi biztosítási díj mellett értékes egészségügyi szolgáltatásra szóló biztosítási védelem az MKB-Pannónia Egészségpénztár, a CIG Pannónia Biztosító és a Teladoc Hungary ellátásszervező csapata együttműködésében.

A biztosítási csomagokkal kapcsolatos teljes körű tájékoztatásért kérjük, látogasson el honlapunkra.

Bővebben az egészségbiztosításról

 

 

Munkáltatóként előnyös választás a pénztári juttatás a munkaerő megtartásra és motivációra!

Használja ki a lehetőséget, és ösztönözze munkavállalói pénztári megtakarítását.

Építse be az egészségpénztári juttatásokat ösztönzési rendszerébe!

 

 

Gondoljon az egészségére és nyerjen!

ÖNÉ LESZ A 100.000 FORINT ÉRTÉKŰ HUNGUEST HOTELS AJÁNDÉKKÁRTYA?

Regisztráljon játékunkba, ha még nem tette iratkozzon fel hírlevelünkre, fizessen be egészségpénztári számlájára legalább 50.000 forintot 2022.10.27 – 2022.12.23. között, hogy esélyes legyen fődíjunkra! Növelje nyerési esélyeit! Ahányszor 50.000 forint egyéni befizetés történik a pénztári számláján a promóciós időszakban, annyiszor kerül be a sorsolási adatbázisba és jut esélyhez megnyerni a fődíjat!

 

MKB-Pannónia Egészségpénztár - Nyereményei
Fődíj: 3 db 100.000 forint értékű Hunguest Hotels ajándékkártya
Különdíj: 3 db 50.000 forint értékű Hunguest Hotels ajándékkártya

Díj: 10 db 10.000 forint értékű Decathlon elektronikus ajándékkártya

Még nem tagja az MKB-Pannónia Egészségpénztárnak?

Csatlakozzon most, és a belépést követően Ön is élhet az akcióval.

Szeretnék belépni az MKB-Pannónia Egészségpénztárba

Tegyen az egészségéért és nyerjen!

 

Jelen tájékoztatás nem teljes körű. Részletekért és regisztrációhoz látogasson el a https://promocio.mkbep.hu oldalra.

MKB-Pannónia Egészségpénztár

 

Adópraxis (2023-10-03)

Adózási Módszertani Szemle + Adópraxis előfizetés megrendelése

Rendelje meg az Adózási Módszertani Szemle és az adopraxis.hu digitális tudástár szolgáltatásunkat!