Ez a tartalom 865 napja jelent meg, lehetséges, hogy az itt szereplő információk már nem aktuálisak.
Önnek válogatott legfrissebb tartalmainkat személyes kezdőlapján mindig elérheti.

MKB Pénztárak- Nyerjen: Tegyen az egészségéért és gyűjtsön jövőjére!

2021. 12. 07.

Tudatos döntéssel megalapozhatja nyugdíjas éveit és gondoskodhat egészségéről. Év végén nem csupán a 20%-os, akár 150.000 forintos adókedvezmény miatt éri meg növelni az MKB-Pannónia Egészségpénztár és az MKB Nyugdíjpénztár megtakarításokat. Pénztártagjaink most értékes nyereményeket is hazavihetnek! Nem kell mást tennie, mint Pénztártagként regisztrálni promóciós játékunkba, feliratkozni hírlevelünkre és befizetéseivel gyarapítani saját vagyonát az MKB Nyugdíjpénztárban, akár MKB-Pannónia Egészségpénztárban.

Érdemes és „jövedelmező” egész évben kihasználni az önkéntes pénztári befizetési lehetőségét, melynek köszönhetően jogosulttá válhat a 20%, akár 150.000 forintos adókedvezmény kihasználásra, amely éves szinten történő 750.000 forint befizetésével érhető el. Növelje az nyugdíjpénztári és egészségpénztári számláinak egyenlegét!

Még nem Pénztártag? Ne várjon!

Tegyen a jövőjéért, ha most lép 10.000 forint értékű ajándékot ér!

Lépjen az anyagi függetlenség útjára! Fektessen az egészségébe! Részleteket keresse honlapunkon az akciók menüben.

MIÉRT ÉRDEMES?

Az adókedvezmény lehetőségének kihasználása és belépési akciónk mellett, részt vehet az MKB Nyugdíjpénztár, akár az MKB-Pannónia Egészségpénztár által meghirdetett promóciós játékban, akár az 500 ezer forint értékű fődíjak és a különdíjak és egyéb díjak kisorsolásán is.

Tetszik a lehetőség? Nem kell mást tennie, mint befizetni valamelyik vagy akár mindkét pénztári számlájára legalább 75 ezer forintot pénztáranként, 2021. december 23-ig, és jogosulttá válhat a nyereményre. Sőt további befizetésekkel akár a különdíj és az értékes fődíj is az Öné lehet.

Alapozza meg biztonságos időskori éveit az MKB Nyugdíjpénztárban!

Promóciós nyeremények:
Fődíj:       1 db 500.000 forint értékű HUNGUEST HOTELS ajándékkártya
Különdíj: 5 db 50.000 forint értékű MOL Gift ajándékkártya
Díj:         10 db 15.000 forint értékű Media Markt ajándékkártya

Hogyan vehet rész a nyeremény sorsoláson?

Fizessen be pénztári számlájára minimum 75 ezer forintot és jogosulttá válhat a sorsolásra a „Díj” kategóriában.

Fontos: 250 ezer forint egyéni befizetéssel a „Díj” kategória mellett már a „Különdíj” kategóriában is, 500 ezer forint egyéni pénztári befizetéssel a „Díj” és „Különdíj” kategóriák mellett már a „Fődíjunk” sorsolásán is részt vehet.

Növelje nyerési esélyét! Abban az esetben, ha 500 ezer forint egyéni befizetés történik, a számláján a promóciós időszakban részt vesz mindhárom kategória sorsolásán. A Díj kategóriában hatszoros eséllyel, a Különdíj sorsolásán kétszeres és a Fődíj sorsolásán egyszeres eséllyel vesz részt. MKB Nyugdíjpénztár részvételi feltételek

 

Gondoskodjon az egészségéről és nyerjen az MKB-Pannónia Egészségpénztárban!

Promóciós nyeremények:
Fődíj:          1 db 500.000 forint értékű Decathlon ajándékkártya
Különdíj:    5 db 20.000 forint értékű JYSK ajándékkártya
Díj:            10 db 10.000 forint értékű választható ajándékkártya: Decathlon ajándékkártya, Brendon ajándékkártya vagy Media Markt      ajándékkártya

Hogyan vehet rész a nyeremény sorsoláson?

Fizessen be pénztári számlájára minimum 75 ezer forintot 2021.10.25. és 2021.12.23. között és jogosulttá válhat a sorsolásra a „Díj” kategóriában.

Fontos: 300 ezer forint egyéni befizetéssel a „Díj” kategória mellett már a „Különdíj” kategóriában is, 500 ezer forint egyéni pénztári befizetéssel a „Díj” és „Különdíj” kategóriák mellett már a „Fődíjunk” sorsolásán is részt vehet.

Növelje nyerési esélyét! Abban az esetben, ha 600 ezer forint egyéni befizetés történik, a számláján a promóciós időszakban részt vesz mindhárom kategória sorsolásán. A Díj kategóriában nyolcszoros eséllyel, a Különdíj sorsolásán kétszeres és a Fődíj sorsolásán egyszeres eséllyel vesz részt.
MKB-Pannónia Egészségpénztár részvételi feltételek

Iratkozzon fel az MKB Nyugdíjpénztár és / vagy az MKB-Pannónia Egészségpénztár hírlevelére.

A promóciókban történő részvételhez, ha még nem tette meg, akkor töltse ki az E-ügyintézésre regisztráció című nyomtatványon a közvetlen üzleti célú megkeresésre (DM) vonatkozó felhatalmazást is tartalmazó adatkezelési nyilatkozatot és küldje vissza akár hiteles e-aláírással ellátva, vagy postai úton eredetiben aláírva. Tegye meg most, kattintson az alábbi linkekre:

MKB Nyugdíjpénztár E-ügyintézés
MKB-Pannónia Egészségpénztár E-ügyintézés

 

 

Jelen tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információkért kérjük, olvassa el az MKB Nyugdíjpénztár oldalán (promocio.mkbnyp.hu) és az MKB-Pannónia Egészségpénztár oldalán a (promocio.mkbep.hu) a vonatkozó Részvételi Szabályzatát és Adatkezelési Tájékoztatóját.

 

MKB Nyugdíjpénztár és MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár

 

 

 

Adópraxis (2021-12-07)

Adózási Módszertani Szemle + Adópraxis előfizetés megrendelése

Rendelje meg az Adózási Módszertani Szemle és az adopraxis.hu digitális tudástár szolgáltatásunkat!